VRAGEN? BEL ONS: 06 4101 2825

Creatief meedenken tot het laatste detail!
Trendy, eigentijds, vakmanschap
Trendy, eigentijds, vakmanschap
Creatief meedenken tot het laatste detail!
Trendy, eigentijds, vakmanschap
Ook voor verbouw en renovatie

Bouwbedrijf Den Haag nodig? Stuurman Bouwbedrijf uit den Haag houdt zich al jaren bezig met nieuwbouw, verbouw en renovatie in Den Haag en omgeving. Wij hebben veel ervaring en streven altijd naar kwaliteit. Onze benadering is persoonlijk, wij werken met korte lijnen en hebben een efficiënte werkaanpak. Wij zijn een erkend leerbedrijf en VCA gecertificeerd. Bekijk onze referentieprojecten eens.

Wilt u graag een aanbouw aan uw woning in Den Haag, of een vakkundige woningrenovatie? Wij komen graag eens vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. Ook voor kantoorverbouwingen in Den Haag of specifieke interieuropgaves kunt u bij ons terecht. Als bouwbedrijf houden wij van een heldere communicatie en goede afspraken. Wij maken duidelijke offertes en proberen meerwerkkosten te voorkomen, want daar zit u als klant niet op te wachten!

Zou u eens een praatje willen maken met Stuurman Bouwbedrijf uit Den Haag? Dat kan, neem via de website contact op of bel T. 0641012825. Wij komen graag een keer bij u langs!

Tot ziens bij Stuurman Bouwbedrijf Den Haag!

Ons laatste nieuws

Ga naar boven