VRAGEN? BEL ONS: 06 4101 2825

Creatief meedenken tot het laatste detail!
Trendy, eigentijds, vakmanschap
Trendy, eigentijds, vakmanschap
Creatief meedenken tot het laatste detail!
Trendy, eigentijds, vakmanschap
Ook voor verbouw en renovatie

Zoekt u Timmerbedrijf Den Haag? Stuurman Timmerbedrijf uit den Haag is al jaren gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie in Den Haag en omstreken. Wij staan voor vakkundigheid en kwaliteit. Als bedrijf hechten wij aan een persoonlijke benadering, werken met korte lijnen en een efficiënte aanpak. Wij zijn een erkend leerbedrijf en VCA gecertificeerd. Service en kwaliteit staan bij ons voorop. Bekijk onze referentieprojecten eens.

Wilt u graag een aanbouw aan uw woning in Den Haag, of uw woning laten restaureren? Wij komen graag eens vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken. Ook voor kantoorverbouwingen in Den Haag of specifieke interieuropgaves zijn wij het juiste adres. Als timmerbedrijf vinden wij een goede communicatie en heldere afspraken erg belangrijk. Onduidelijke offertes en allerlei onverwachte meerwerkkosten, daar zit u niet op te wachten, toch?

Bent u benieuwd wat wij als Stuurman Timmerbedrijf Den Haag voor u kunnen betekenen? Neem dan eens contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel T. 0641012825. Wij komen graag een keer bij u langs!

Tot ziens bij Stuurman Timmerbedrijf Den Haag!

Ons laatste nieuws

Ga naar boven