VRAGEN? BEL ONS: 06 4101 2825

Creatief meedenken tot het laatste detail!
Trendy, eigentijds, vakmanschap
Trendy, eigentijds, vakmanschap
Creatief meedenken tot het laatste detail!
Trendy, eigentijds, vakmanschap
Ook voor verbouw en renovatie

Welkom bij Stuurman Timmerbedrijf! Stuurman Timmerbedrijf uit den Haag houdt zich bezig met nieuwbouw, verbouw en renovatie. Kwaliteit en vakkundigheid staan bij ons voorop. Een persoonlijke benadering, korte lijnen, heldere afspraken en een efficiënte aanpak, daar staan wij voor! Wij zijn een erkend leerbedrijf en VCA gecertificeerd. Service en kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs, dat is ons motto. Bekijk onze referentieprojecten eens.

Van een nieuwe woning tot een mooie aanbouw, van een kantoorverbouwing tot historische renovatie, wij kunnen het allemaal! Als timmerbedrijf vinden wij een goede communicatie en heldere afspraken belangrijk. Duidelijke offertes en geen meerwerkkosten, dat is ons streven! Als klant wilt u immers niet achteraf met allerlei onvoorziene kosten geconfronteerd worden!

Benieuwd wat wij als Stuurman Timmerbedrijf voor u kunnen betekenen? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel T. 0641012825 voor meer informatie of een prijsopgave. Wij komen graag een keer vrijblijvend bij u langs!

Tot ziens bij Stuurman Timmerbedrijf!

Ons laatste nieuws

Ga naar boven